Van der Lei montage

'De specialist in deuren en kozijnen!'

Over ons

Even voorstellen…

Van der Lei Montage BV is een onderneming met jarenlange ervaring in het monteren van deuren, ramen en kozijnen. Wij zijn o.a. actief in utiliteitsbouw en de woningbouw. Ons bedrijf kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit, scherpe prijzen en goede samenwerking.

Van der Lei Montage is een bedrijf dat al 13 jaar actief is in de bouwwereld.
In 2011 ondergingen wij een naamsverandering. Voorheen werkten wij onder de naam “Afhang- en Montage Bedrijf vd Lei”,  nu Van der Lei Montage BV!

Wat wij zoal voor u kunnen betekenen

Met ons vakbekwame team kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

- monteren van binnen- en buitendeuren
- monteren van ramen en kozijnen
- planmatig vervangen van deuren en ramen (voor bijv. woningbouw verenigingen)
- leveren van binnen- en buitendeuren
- leveren van hang- en sluitwerk

Wat kan Van der Lei Montage BV nog meer voor u betekenen?

Wij kunnen u een zo goed mogelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit aanbieden;

Van der Lei Montage BV kan door haar ervaring en door de hoogwaardige gereedschappen en machines waar we mee werken kwaliteit bieden van een zeer hoogwaardig niveau. Wij volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. We zijn dus bekend met de modernste technieken en materialen.

Bouwen aan lange relaties betekent geven en nemen. Niet elk extra schroefje, iedere extra handeling zult u terug zien op uw rekening. Een duidelijke en realistische prijs voor een product van absolute top kwaliteit.

Trots!

Natuurlijk waren onze werknemers altijd al VCA gecertificeerd, maar wij zijn ontzettend trots dat wij u kunnen melden dat ons bedrijf nu ook VCA* gecertificeerd is.
Wij zijn van mening zijn dat veilig werken een pre is voor de werknemers en de omgeving waar wij onze werkzaamheden uitvoeren.

vca